Sonos Prijslijst 2015

Bediening

Zoneplayers

Software voor het bedienen van alle Sonos apparaten (of zones) met een iPhone, Ipad, Android, Laptop of PC. Gratis te downloaden.

DeSonos Connect kunt u aansluiten op een bestaande hifi-set. De uitgang van de Sonos Connect wordt aangesloten op een lijn-ingang (cd, aux, tuner, tape...) van de hifi met een standaard audio interlink.

De Sonos ConnectAmp heeft dezelde functies als de Sonos Connect maar is bovendien voorzien van een ingebouwde stereo digitale versterker. U heeft dus enkel twee luidsprekers nodig om te spelen.

De Play:3 is de iets grotere oplossing van Sonos. Kan liggend of staand worden geplaatst. Ook in te stellen als aparte linker of rechter luidspreker, dus ook ECHT stereo!  Leverbaar in Wit of Zwart.

Toebehoren

De Sonos Bridge is een extender om het bereik van Sonosnet uit te breiden. Enkel nodig bij onvoldoende dekking in huis of wanneer u geen enkele draad in huis wilt hebben, dan plaatst u de Sonos Bridge bij de router.

De Sonos Boost heeft dezelde functie als de Sonos Bridge, enkel de dekking is groter. De Boost zorgt dus voor een beter Sonos netwerk.

   gratis

399 euro

579 euro

349 euro

  49 euro

  119 euro

Sonos voor Den Haag en omstreken:

Elandstraat 9

2513 GL  Den Haag

070-36.32.777

www.rikstoet.nl

De Play:5 is de grootste stand-alone oplossing. Er zitten vijf luidsprekers in deze Player. Makkelijk overal te plaatsen, enkel een stopcontact voor de netspanning volstaat. Leverbaar in Wit of Zwart.

459 euro

De Play:1 is de kleinste telg van Sonos. Makkelijk te installeren, iedereen kan het. Ook in te stellen als aparte linker of rechter luidspreker, dus ook ECHT stereo!  Leverbaar in Wit of Zwart.

229 euro

Geluid TV

De Sonos Playbar maakt het geluid van uw TV voller en dynamischer. Geeft links, rechts en center weer. Een enkele optische kabel is wat u nodig heeft. Werkt op de remote control van uw TV. Te combineren met meerdere zoneplayers voor ECHT surround.

De Sonos ConnectAmp heeft dezelde functies als de Sonos Connect maar is bovendien voorzien van een ingebouwde stereo digitale versterker. U heeft dus enkel twee luidsprekers nodig om te spelen.

Alleen leverbaar in zwart.

799 euro

799 euro

Lage tonen

Wij hebben alles van Sonos steeds op voorraad!

Kijk hier de Sonos video's